Blomsterugle – dreng

Fra 175,00 DKK

Blomsterugleplakaten til drenge er en fin navneplakat, som passer ind på ethvert værelse. De små finurlige ugler og blomsterne med de mange farver sætter sammen med navn og personlige oplysninger prikken over i’et på indretningen.

Ryd

Navn til plakat *

Beskrivelse

Navneplakaten med ugler skal suppleres med navn. Dette angiver du nemt i feltet herover, inden du føjer til kurv. Du kan også supplere med fødselsdato, fødselslængde, fødselsvægt og tidspunkt for fødsel. Har du andre ønsker til tekst, skriver du det i ét af felterne. Vi modtager dine indtastninger sammen med din bestilling og har vi spørgsmål til opsætningen, kontakter vi dig – oftest via e-mail.

Blomsterugleplakaten er en af de første plakater, der blev designet hos navneleg.dk. Den hænger på en mange børneværelser rundt omkring i landet. Det lækre ved denne slags plakater er, at der aldrig er to, der er ens. Hver eneste opsætning er helt unik. Derfor kan du være helt sikker på, at du aldrig bestiller andet end noget unikt, når du køber en navneplakat her på webshoppen.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.