Dig & Plys

Fra 175,00 DKK

Ryd

Navn og fødselsdata *

Dit eget citat?

“Dig & Plys” er en sød fødselstavle til piger og drenge med navn, fødselsdag, -vægt og -længde. Der er et klassisk Peter Plys citat nederst på plakaten. Det kan du beholde, men du har også mulighed for at gøre navneplakaten endnu mere personligt med dit eget citat.

Tilpasning af plakaten: Det er vigtigt, at du ved bestilling medsender fornavn, efternavn, fødselsdag og -år, klokkeslæt, vægt og fødselslængde i feltet ved “Tilføj til kurv” knappen, inden du lægger din ønskede størrelse i kurven. Når vi har alle disse informationer, kan vi sætte en flot version op til dig.

Det er frivilligt, om du ønsker et andet citat end det vi allerede har sat på plakaten: “Du er modigere end du tror, stærkere end du ser ud til, og klogere end du ved”. Det er et klassisk og fint citat fra Peter Plys, som passer helt perfekt til dette print.

Navneplakaten med “Dig & Plys” er både til drenge og piger – alle børn fortjener en flot tilpasset plakat på væggene. Særligt velegnet som gave til dåb eller navngivning.

 

Detaljer

Farve

Pige, Dreng

Størrelse

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.