Fødselstavle med elefant og farvet tekst - til baby, piger og drenge

“JUMBO” 
Fødselstavle med elefant – tekst i valgfri farve

Denne klassiske fødselstavle er en unik idé til alle børneværelser. Et bud på en helt særlig gave til barnedåb og fødselsdag eller et eksempel på en anderledes gave til dit barn eller barnebarns navngivningsfest. Plakaten, der viser en lille elefant, barnets fulde navn, fødselsdato, fødselstidspunkt, -længde og -vægt er specielopsat så den udelukkende passer til dit barn, og fås ikke andre steder end hos os. Du kan selv personliggøre den med barnets oplysninger og valg af hvilken som helst farve, du ønsker dit print skal være i.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Hvorfor en fødselstavle med elefant?

Elefanten er det største dyr på landjorden, men alligevel et af de mest elskede symboler på kloge, søde og rolige dyr. Alle har set den hugget i sten som havefigur, pyntegenstand i hjemmet og som den elskværdige cirkuselefant, Dumbo, der kommer med storken i Disneys tegnefilmsklassiker fra 1941. Lige fra barnsben lærer vi, at elefanten betyder tryghed, og vi kan ikke andet at falde til ro, når vi skal sove sødt sammen med lille Jumbo i Elefantens vuggevise. Nu finder du den også på dette flotte fødselstavle print.

 

TILPASNING AF PLAKATEN

Den klassiske fødselstavle skal tilpasses med din egen tekst. Plakaten er i eksemplerne her på siden vist i skifer, abrikos, jordbær og blåbær.

Du skriver blot den tekst, som skal på plakaten i feltet herover (navn, fødselsdag, klokkeslæt, fødselslængde og -vægt). I det andet felt beder vi dig angive den farve, som du ønsker plakaten opsat i. Se de mange mulige farver herunder.

 

MULIGE FARVER & TILPASNING AF PLAKATEN:

På billedet herunder finder du vores standardfarver, som vi synes passer rigtig godt til denne fødselstavle. Du skriver den farve, som teksten skal have, i feltet hertil ved bestillingsknappen herover, inden du føjer den ønskede størrelse til kurven.

Har du en bestemt farve, du gerne vil have, men som ikke er på vores skema? Så skriver du bare ønsket farvekode i stedet (HEX eller RGB). Så er det den, vi benytter.

Farveskema til vores plakater

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.