Fødselstavle med navn, fødselsdag, vægt, længde og klokkeslæt med stork motiv - lyseblå til drenge

“FØDSELSTAVLE MED STORKEN” 
Fødselsplakat til drenge og piger

Tror du på storken? Storken findes i hvert fald… og det gør mange historier om den også. De er næppe sande, men det gør ikke så meget. En stork med en bylt i næbbet symboliserer de lykkelige omstændigheder med en nyfødt i hjemmet. Tilpas med navn og fødselsinformationer.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

De fleste ved godt, at man ikke skal tro på alt, hvad man hører. Måske heller ikke myten om, at det er storken, der leverer babyerne til de glade forældre. Men mange ting ville sikkert være en hel del nemmere, hvis kvinden kunne skippe de første 9 prustende måneder og være frisk og udhvilet, når babyen blev kastet ned gennem skorstenen.

Myten om storken som leverandør af nyfødte børn stammer fra “Vølvens Spådom” fra den sene vikingetid, hvor tordenguden Høner bragte menneskene sjælen. Sjælens bærer var en stork. Et par hundrede år senere kan man se fortællinger fra Frankrig om storken som leverandør af hele pakken – altså både baby og sjæl – som blev leveret via skorstenen.

I vores tider er det bare almindelig god skik i mange familier at sørge for en udskåret model af en stork ved hoveddøren til nybagte forældre, så alle kan se, at der er sket noget fantastisk lige netop her.

Du kan få denne plakat i 5 forskellige størrelser og i 3 farver.

Yderligere information

Farve

Lyseblå, Lyserød, Grå

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.