Beskyttende mødre

Fra 99,00 DKK

Citatet viser, at mor ikke blot er den person, børnene kommer til, når de har skrabet knæet, er kede af det eller blot vil have verdens dejligste kram – det er også mor, der kæmper for dem, er hård når det gælder og beskytter sine unger som kun mødre kan. Denne plakat er egnet til de fleste værelser med den farverige baggrund og simple stil.

Ryd

Beskrivelse

“Mødre er mure, der beskytter os mod verden udenfor”. Citatet stammer fra drengen Adrian på 11 år og rammer meget godt mors rolle for børnene. Mor er ekstremt vigtig for børns tryghed og trivsel. Plakaten gør sig godt på børneværelset – især i nærheden af den lilles seng, hvor tegningen af elefanterne kan minde dem om, at mor altid er i nærheden og passer på dem.

Tilføj den ønskede størrelse til kurven og fortsæt til kassen. Har du eventuelle kommentarer til bestillingen, sender du os blot en besked under tjek ud, hvor der er et felt til netop det formål. Beskeden modtager vi sammen med bestillingen, og har vi spørgsmål til dig, kontakter vi dig via mail eller telefon. Bestiller du mere end én plakat, bedes du i kommentarfeltet angive hvilken plakat de indtastede oplysninger omhandler.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.