Navneplakat til pigen i kørestol - "Superhelt i kørestol PIGE"

“SUPERHELTINDE I KØRESTOL” 
Plakat med pige i kørestol

Superhelte. Du elsker dem. Vi elsker dem. Dit barn elsker dem. Alle byer, som vil noget, har deres egen beskytter. Denne plakat viser en glad superheltinde, som piger i kørestole virkelig kan forholde sig til. Plakaten er en del af vores “Someone Rare”-linie og er tiltænkt de seje piger, som trods behovet for en kørestol ikke lader sig begrænse af det. Kørestole giver muligheder – ikke begrænsninger!

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Denne plakat fås i fire forskellige størrelser – navnet på plakaten vil blive tilpasset som på de to previews til venstre. Korte og lange navne bliver placeret en smule forskelligt for at skabe det mest harmoniske udtryk. Derfor vil plakaterne variere fra gang til gang, hvilket jo også er noget af det, der gør dem helt unikke.

Plakaten bliver tilpasset med barnets navn. Det farverige motiv giver en særlig stemning på børneværelset – alt kan lade sig gøre. Du skal blot angive det ønskede navn i feltet herover, inden du føjer din størrelse til kurven.

Someone Rare er navneleg.dk’s unikke række af plakater til børn med særlige og anderledes behov, udfordringer og livsvilje. Vi føjer løbende nye plakater til denne kategori, så har du et ønske om en speciel opsætning, som andre også kunne have gavn af, sender du os endelig en mail og fortæller os mere om dine idéer.

Alle byer har brug for en beskytter. Som Batman i Arkham City, Superman i Metropolis eller Peter Plys i Hundredemeterskoven. Helte kommer i mange former og størrelser. Denne plakat er til de piger derude, som klør på og udviser stort heltemod hver eneste dag. Kørestole er ikke en hindring for noget som helst. De er små (eller store) køretøjer, som hjælper vores små helte med at komme hurtigt omkring – ligesom Bruce Waynes Batmobil!

Vi håber, at vi med denne plakat kan gøre det endnu nemmere for alle i familien “bare” at tilpasse sig og normalisere det unormale en smule.

PLACE ORDER BY EMAIL

This poster is not available for download and we do not at the moment ship posters internationally. However, you can purchase the poster as a digital file and put the file on a USB to have it printed at your local print shop.

You can have this file sent to your email, if you place an order by sending us an email with your preferred size + your name and your address. Payment for the file can be done using PayPal. Instructions will follow.

PLACE ORDER BY MAIL

Yderligere information

Farve

Lyst hår, Mørkt hår

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.

Måske er disse noget for dig?

  • En fødselstavle foreviger mindet om den dag vores barn kom til verden - ned i mindste detalje. Denne personlige børneplakat har en lille tegning af en elefant og fortæller barnets fulde navn, fødselsdag- og tidspunkt, samt længde og vægt ved fødslen. Du vælger helt selv hvilken farve du ønsker baggrunden i, så den passer til…

  • Superhelte. Vi elsker dem. Du elsker dem. Dit barn elsker dem. Alle rigtige samfund har deres egen beskytter med en kappe. Denne plakat viser en glad superhelt, som drenge i kørestole virkelig kan forholde sig til. Plakaten er en del af vores "Someone Rare" plakatserie og er tiltænkt de seje drenge, som trods behovet for en kørestol ikke lader sig begrænse…

  • "A Star is Born" er en flot fødselstavle eller navneplakat til både piger og drenge. Her kan du sætte barnets navn, fødselsdag, -vægt og -længde på og gøre plakaten helt personlig ved også at tilføje dit eget yndlingscitat. Plakaten kan du få i to flotte farvekombinationer og fem forskellige størrelser. Vi anbefaler fra str. 30x40…

  • "Dig & Plys" er en sød fødselstavle til piger og drenge med navn, fødselsdag, -vægt og -længde. Der er et klassisk Peter Plys citat nederst på plakaten. Det kan du beholde, men du har også mulighed for at gøre navneplakaten endnu mere personligt med dit eget citat.  Vores kunder elsker os   100 % sikker betaling…