Plakat til drenge med iltbrille - CCHS Princess blond - Someone Rare

“PRINS MED ILTBRILLE” 
Plakat til den lille prins

Ikke alle prinser trækker vejret selv hele tiden. Vi tror nok, at de gerne selv ville, hvis de kunne. Men så er det godt, at der er hjælp at hente. Denne “Someone Rare” plakat er til de drenge derude, som af den ene eller anden årsag har brug for en iltbrille, men som ikke vil lade sig begrænse af det. Prinser kommer i alle farver og former – med og uden evnen til at trække vejret hele tiden.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Someone Rare er navneleg.dk’s særlige plakatserie for børn med særlige behov, udfordringer og livsvilje. Vi tilføjer løbende særlige plakater til kategorien. Har du et ønske om en speciel opsætning, som andre måske også kunne have gavn af? Så send os endelig en mail og fortæl os mere om din idé.

Mange eventyr har vist os, at prinser findes i et væld af former og størrelser; nogle er store og stærke, andre små og listige. Fælles for alle rigtige eventyrprinser er dog det rene hjerte, det gode hoved, eventyrlysten, modet og viljestyrken. Værdier som meget ofte går igen i børn – særligt de børn, som har mødt modgang. Vores børn kan klare sig igennem hvad som helst og ofte er det os forældre, som synes at have brug for tid til at tilpasse os. Børnene gør det bare.

Vi håber, at vi med denne plakat kan gøre det endnu nemmere for alle i familien “bare” at tilpasse sig og normalisere det unormale en smule.

PLACE ORDER BY EMAIL

This poster is not available for download and we do not at the moment ship posters internationally. However, you can purchase the poster as a digital file and put the file on a USB to have it printed at your local print shop.

You can have this file sent to your email, if you place an order by sending us an email with your preferred size + your name and your address. Payment for the file can be done using PayPal. Instructions will follow.

PLACE ORDER BY MAIL

Yderligere information

Hårfarve

Blond, Mørk

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.