Plakat til drenge med respirator og maske - CCHS Prince blond - Someone Rare

“PRINS MED MASKE” 
Nogle prinser går med maske

Prins med maske. Denne plakat er til de prinser derude, som skal have en hånd til vejrtrækningen fra tid til anden. Dragejagt kan tage pusten fra selv den bedste prins. Prinser kommer i alle farver og former – med og uden maske… OG med mørkt eller blond hår.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Someone Rare er navneleg.dk’s egen plakatserie, hvor vi hylder de børn, der har særlige behov, udfordringer og – ikke mindst – livsglæde. Vi designer løbende nye plakater og tilføjer til denne kategori, så hold godt øje med den her på siden eller tag et kig forbi vores side på facebook. Har du et ønske om en unik opsætning, som passer til dit barn, så send os en mail og fortæl os om din idé. Vi kan ikke garantere, at vi kan hjælpe, men vi vil gerne gøre forsøget i hvert fald.

Prinser kommer i et væld af størrelser og former; nogle er små, friske og kloge, andre er store og stærke. Fælles for alle eventyrprinser er deres rene hjerte, deres mandsmod og en stor viljestyrke. Og måske er det netop denne viljestyrke, som gør børnene lidt ekstra seje? Det er i hvert fald værdier, som ofte går igen i vores børn – særligt de af vores børn, som har en anderledes hverdag kendetegnet ved særlige fysiske udfordringer, som skal overvindes hver dag. Vores børn kan dog ofte klare sig igennem hvad som helst som sande eventyrhelte uden at kny. De tilpasser sig, regrupperer og kommer videre. Intet kan stoppe dem og vi lærer noget nyt af dem hver eneste dag.

Navneleg håber, at vi med denne plakat kan være med til at gøre det lidt nemmere for alle i familien at tilpasse sig og normalisere det anderledes. Det er ikke altid nemt, men det er en lille hjælp på vejen. Alle kan have brug for en helt, som man kan genkende sig selv i.

PLACE ORDER BY EMAIL

This poster is not available for download and we do not at the moment ship posters internationally. However, you can purchase the poster as a digital file and put the file on a USB to have it printed at your local print shop.

You can have this file sent to your email, if you place an order by sending us an email with your preferred size + your name and your address. Payment for the file can be done using PayPal. Instructions will follow.

PLACE ORDER BY MAIL

Yderligere information

Hårfarve

Blond, Mørk

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.