Plakat til drenge med respirator og tracheostomi - CCHS Prince brown hair - Someone Rare

“PRINS MED TRACH” 
Plakat til den særlige prins

Ikke alle prinser trækker vejret selv hele tiden. Det ville de selvfølgelig gerne, hvis de kunne. Men så er det godt, at der er hjælp at hente til den del, når der er drager, der skal bekæmpes – eller leges med. Denne “Someone Rare” plakat er til de drenge, som af den ene eller anden årsag har en tracheostomi, men som ikke lader sig begrænse af det. Prinser kommer i alle farver og former.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Someone Rare er navneleg.dk’s helt unikke plakatserie for de af vores børn, der har særlige behov, udfordringer og – ikke mindst – livsglæde. Vi laver løbende særlige plakater og tilføjer til denne kategori, så hold endelig godt øje med den her på siden og på facebook. Har du et ønske om en speciel opsætning, så send os en mail og fortæl lidt mere om din idé. Vi garanterer ikke, at vi kan hjælpe, men vi vil gerne gøre forsøget.

Prinser kommer i et væld af former og størrelser; nogle er spinkle og kloge, andre store og stærke. Fælles for alle rigtige prinser er dog det rene hjerte, modet og viljestyrken. Og måske er det netop viljestyrken, som gør de specielle børn lidt ekstra seje. Det er i hvert fald værdier som går igen i vores børn – særligt de børn, som har en hverdag kendetegnet ved særlige fysiske udfordringer. Vores børn kan dog ofte klare sig igennem hvad som helst som sande eventyrhelte. De kan tilpasse sig, regruppere og så komme videre. Vi kan lære meget af dem.

Vi håber, at vi med denne plakat kan gøre det lidt nemmere for alle i familien “bare” at tilpasse sig og normalisere det unormale en smule. Det er ikke altid nemt, men det er en hjælp på vejen. Alle kan have brug for en helt, som man kan genkende sig selv i.

PLACE ORDER BY EMAIL

This poster is not available for download and we do not at the moment ship posters internationally. However, you can purchase the poster as a digital file and put the file on a USB to have it printed at your local print shop.

You can have this file sent to your email, if you place an order by sending us an email with your preferred size + your name and your address. Payment for the file can be done using PayPal. Instructions will follow.

PLACE ORDER BY MAIL

Yderligere information

Hårfarve

Blond, Mørk

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.