Plakat til piger med iltbrille - CCHS Princess brown hair - Someone Rare

“PRINSESSE MED ILTBRILLE” 
Plakat til prinsessen

Fra: 99.00 DKK

Ikke alle prinsesser trækker vejret selv hele tiden. Vi tror nok, at de gerne selv ville, hvis de kunne. Men så er det godt, at der er hjælp at hente. Denne “Someone Rare” plakat er til de piger derude, som af den ene eller anden årsag har brug for en iltbrille, men som ikke vil lade sig begrænse af det. Prinsesser kommer i alle farver og størrelser – med og uden evnen til at trække vejret hele tiden.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Ryd

Beskrivelse

Someone Rare er navneleg.dk’s helt specielle plakatserie for børn med særlige behov, udfordringer og livsglæde. Vi laver løbende særlige plakater til denne kategori. Har du et ønske om en speciel opsætning, så send os endelig en mail og fortæl os mere om din idé. Vi kan ikke garantere, at vi kan hjælpe, men vi vil gerne gøre forsøget.

Prinsesser kommer i et væld af former og størrelser; nogle er små og kloge, andre smukke og elegante. Fælles for alle rigtige eventyrprinsesser er dog det rene hjerte, det gode hoved, modet og viljestyrken. Værdier som meget ofte går igen i vores børn – særligt de børn, som har en hverdag kendetegnet ved særlige udfordringer. Vores børn kan dog ofte klare sig igennem hvad som helst og det er os forældre, som synes at have brug for tid til at tilpasse os nye situationer. Børnene gør det bare og tumler videre! Vi kan lære meget af dem.

Vi håber, at vi med denne plakat kan gøre det endnu nemmere for alle i familien “bare” at tilpasse sig og normalisere det unormale en smule. Det er ikke altid nemt, men det er en hjælp på vejen.

PLACE ORDER BY EMAIL

This poster is not available for download and we do not at the moment ship posters internationally. However, you can purchase the poster as a digital file and put the file on a USB to have it printed at your local print shop.

You can have this file sent to your email, if you place an order by sending us an email with your preferred size + your name and your address. Payment for the file can be done using PayPal. Instructions will follow.

PLACE ORDER BY MAIL

Yderligere information

Hårfarve

Blond, Mørk

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.