Prinsesse med maske

99.00 DKK360.00 DKK

Denne plakat er den første “Someone Rare” plakat fra navneleg.dk. Den tager udgangspunkt i husets egen lille prinsesse, som skal have hjælp til at trække vejret. Hun elsker at klæde sig ud som alt fra Belle og Snehvide til Ariel og Elsa. Hun sagde til mig, at “rigtige prinsesser har ikke maske på, far”. Det gjorde lidt ondt. For selvfølgelig har de det! Prinsesser findes jo i alle farver og former.

Ryd

Dette er plakaten, som startede hele “Someone Rare” kategorien af plakater her på navneleg.dk. Plakaten er lavet til vores egen datter, som er vild med eventyr, prinsesser og superhelte og som konstant er iklædt en stor kjole og mindst ét diadem eller prinsessekrone – gerne flere. Hun har også CCHS – en træls hjernebetinget sygdom, hvor hjernen glemmer at fortælle resten af systemet, at hun skal huske at trække vejret. Det er specielt et problem under søvn, men også en kæmpe udfordring i dagtimerne. Men ingen skal fortælle os, hvordan en rigtig prinsesse ser ud! Derfor lavede far denne plakat til prinsessen og ideen til “Someone Rare” var født og det rullede ind med ønsker fra en masse andre forældre til børn med vejrtrækningsforstyrrelser. Så hurtigt voksede det sig større. Fantastisk mange ønsker sig noget at spejle sig i… det kan børnene med disse plakater.

Navneleg.dk hylder alle børn, men har et svagt punkt for de børn, der har særlige behov, udfordringer og livsglæde. Vi designer nye plakater så ofte som muligt og tilføjer dem løbende til denne kategori. Så vi anbefaler dig at holde godt øje her på siden eller at tage et kig forbi vores side på facebook. Har du et ønske om en speciel opsætning, som passer til netop dit barn, så send os en mail og fortæl os om din idé.

Prinsesser kommer i et væld af farver og former; nogle er små, friske og kloge, andre er elegante og smukke. Fælles for alle prinsesser er deres rene hjerte, deres mod og deres store viljestyrke. Og det er netop denne viljestyrke, som gør børnene ekstra seje. Det er i hvert fald værdier, som vi kan se i vores børn – særligt de af vores børn, som har en lidt anderledes hverdag kendetegnet ved særlige fysiske udfordringer, som skal overvindes. Vores børn klarer sig dog ofte igennem hvad som helst som sande eventyrhelte uden at brokke sig. De tilpasser sig, regrupperer og kommer videre. Intet kan stoppe dem og vi kan lære noget nyt af dem hver eneste dag.

Navneleg håber, at vi med denne plakat kan være med til at gøre det lidt nemmere for alle i familien at tilpasse sig og normalisere det anderledes. Det er ikke altid nemt, men det er en lille hjælp på vejen. Alle kan have brug for en helt, som man kan genkende sig selv i.

 

Detaljer

Hårfarve

Blond, Mørk

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.