Prinsesse med trach

Fra 99,00 DKK

Ikke alle prinsesser trækker vejret selv hele tiden. Det ville de selvfølgelig gerne, hvis de kunne. Men så er det godt, at der er hjælp at hente i diverse maskiner og apparater. Denne plakat er til de piger, som af den ene eller anden årsag har en tracheostomi, men som ikke skal lade sig begrænse af det. Prinsesser findes i alle farver og former – med og uden evnen til at trække vejret hele tiden.

Ryd

Someone Rare er navneleg.dk’s egen plakatserie, hvor vi hylder de børn, der har særlige behov, udfordringer og – ikke mindst – livsglæde. Vi designer løbende nye plakater og tilføjer til denne kategori, så hold godt øje med den her på siden eller tag et kig forbi vores side på facebook. Har du et ønske om en unik opsætning, som passer til dit barn, så send os en mail og fortæl os om din idé. Vi kan ikke garantere, at vi kan hjælpe, men vi vil gerne gøre forsøget i hvert fald.

Prinser kommer i et væld af størrelser og former; nogle er små, friske og kloge, andre er store og stærke. Fælles for alle eventyrprinser er deres rene hjerte, deres mandsmod og en stor viljestyrke. Og måske er det netop denne viljestyrke, som gør børnene lidt ekstra seje? Det er i hvert fald værdier, som ofte går igen i vores børn – særligt de af vores børn, som har en anderledes hverdag kendetegnet ved særlige fysiske udfordringer, som skal overvindes hver dag. Vores børn kan dog ofte klare sig igennem hvad som helst som sande eventyrhelte uden at kny. De tilpasser sig, regrupperer og kommer videre. Intet kan stoppe dem og vi lærer noget nyt af dem hver eneste dag.

Navneleg håber, at vi med denne plakat kan være med til at gøre det lidt nemmere for alle i familien at tilpasse sig og normalisere det anderledes. Det er ikke altid nemt, men det er en lille hjælp på vejen. Alle kan have brug for en helt, som man kan genkende sig selv i.

 

Detaljer

Hårfarve

Blond, Mørk

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.