Skilled Sailor

Fra 99,00 DKK

“A Smooth Sea Never Made a Skilled Sailor” er et gammelt engelsk ordsprog. Men det kunne lige så godt være dansk. Det er en genial plakat til familien eller personen, som har oplevet lidt modgang – for modgang gør os stærkere, hvilket kan være godt at blive gjort opmærksom på fra tid til anden. Så hvorfor ikke gøre det med denne flotte typografiske plakat?

Ryd

Beskrivelse

A smooth sea never made a skilled sailor er en flot, farverig og simpel citatplakat med et stærkt budskab: Ja, det er sikrest og mest behageligt at være fortøjret i havnen, men det er ude på det oprørte hav, at magien sker. Vi udvikler os som mennesker, når vi overvinder udfordringer og modgang – ikke når vi tuller om os selv og holder os på det tørre. Med denne plakat får du et stort spark motivation dagligt til at gøre en forskel og få ting til at ske.

Tilføj den ønskede størrelse til kurven og fortsæt til kassen. Har du eventuelle kommentarer til bestillingen, sender du os blot en besked under tjek ud, hvor der er et felt til netop det formål. Beskeden modtager vi sammen med bestillingen, og har vi spørgsmål til dig, kontakter vi dig via mail eller telefon. Bestiller du mere end én plakat, bedes du i kommentarfeltet angive hvilken plakat de indtastede oplysninger omhandler.

 

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.