Børn med handicap er som sommerfugle med brækkede vinger - grøn plakat

“SOMMERFUGL” 
Ikke alle handicaps er lige synlige

“Børn med handicap er som sommerfugle med brækkede vinger. De er lige så smukke som de andre børn, de har bare brug for vores hjælp til at få spredt deres vinger ud”. Et smukt citat (ukendt) omkring børn med forskellige slags handicap.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Ikke alle handicaps er lige synlige. Nogle børn kæmper mere indvendigt end med noget synligt. Langt de fleste børn er helte af natur: De tager kampene op, presser på, bliver ved og rykker sig. Ikke nødvendigvis i kæmpe spring ad gangen… men også i det stille lidt efter lidt. Med forældres og eksperters hjælp bliver kampene mindre hårde, for vejledning, opbakning og støtte hjælper børnene med ganske langsomt at få vingerne spredt ud og vise, hvad de virkelig kan.

Someone Rare er navneleg.dk’s særlige række af plakat-designs til børn med særlige eller anderledes behov, udfordringer og livsvilje – og til deres forældre. Vi mener, at denne slags plakater kan gøre en positiv forskel for “handi-familier” i det daglige og være med til at holde modet ved lige i dagligdagens små og store kampe.

Du kan få denne plakat i 5 forskellige størrelser og 3 farver. Har du ønske om en særlig farve, som ikke findes her endnu, skal du blot sende os en mail på abc@navneleg.dk – så får vi den sat op til dig.

 

Yderligere information

Farve

Grøn, Lilla, Blå

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.