Ugler i træ - navneplakat til baby eller mindre børn

“UGLER I TRÆ” 
Plakat med navn og søde ugler

“Ugler i træ” er en sød og sjov plakat til de mindste – men den er også lavet og solgt til de større. Navneplakaten vil pynte på ethvert drenge- eller pigeværelse med de små finurlige ugler, for du kan tilpasse farver på uglerne og på de mønstre, der er anvendt til at fylde navnets bogstaver ud. Suppler med fødselsdag, -vægt, -tidspunkt og -længde for at gøre den helt personlig – f.eks. til en unik dåbsgave.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

TILPASNING AF NAVNEPLAKATEN

Navneplakaten SKAL suppleres med navn. Derudover kan du tilføje fødselsdato, barnets kendetegn osv. og gøre navneplakaten med de fine ugler lige så personlig, som du har lyst til.

Plakaten med ugler i træet var en af de første plakater, som blev lavet til navneleg.dk. Det første eksemplar gik til en lille pige, som manglede lidt hyggelig og personlig pynt til værelsets ene væg. Valget faldt på at tegne et par hyggelige ugler siddende i et træ fyldt med krummelurer. Navnet skulle stråle af godt humør, hvorfor det blev fyldt ud med farverige og sprælske mønstre – mønstre, som fortsat benyttes til denne plakat i dag. Dog er det også muligt at få bogstaver i navnet fyldt ud med en flot farve i stedet. Giv os blot besked herom i et af felterne ved “Føj til kurv” knappen eller under feltet til bemærkninger under betaling. Det meste kan lade sig gøre.

Adskiller dine ønsker sig væsentligt fra det viste eksempel her på siden, vælger vi ofte at sende dig et udkast af den opsatte plakat via e-mail. Efter godkendelse sender vi den videre til tryk. Da denne proces ofte forlænger leveringstid, er det en god idé at holde øje med din indbakke, så vi kan sende og få godkendt udkast hurtigst muligt.

Yderligere information

Størrelse

30 x 20 cm., 40 x 30 cm., 50 x 40 cm., 70 x 50 cm., 100 x 70 cm.