You Are My Sunshine

Fra 99,00 DKK

“You Are My Sunshine” stammer fra den amerikanske sydstat Lousiana, hvor den første gang blev indspillet i 1939 af The Pine Ridge Boys. En simpel sang på en simpel melodi, som dog alligevel rummer så meget. Plakaten er sat op med masser af farve, liv og kærlighed. For det er, hvad sangen betyder for os; kærlighed til vores poder og hinanden.

Ryd

Beskrivelse

Endnu en unik plakat til børneværelset eller stuen, som du kun finder her på navneleg.dk. Med denne plakat kan du sprede lidt solskin i hjemmet – selv på en regnvejrstung novemberdag. En klassisk sang, som man ikke kan undgå at blive i godt humør af.

“You Are My Sunshine” plakaten kan desværre ikke tilpasses. Men har du et brændende ønske om en tilpasset plakat med dette dejlige motiv, er du velkommen til at sende os en besked under kontakt eller via fanebladet herover, og så ser vi, hvad vi kan gøre for dig. Det er altid muligt at få lavet noget specielt ved navneleg.dk.

BESTILLING

Tilføj den ønskede størrelse til kurven og gå til kassen. Har du kommentarer til din bestilling af plakat, skal du endelig bare sende os en besked under tjek ud i kommentarfeltet. Beskeden modtager vi sammen med din bestilling, og har vi spørgsmål, kontakter vi dig via mail eller telefon. Bestiller du mere end én plakat, bedes du i kommentarfeltet angive, hvilken plakat de indtastede oplysninger omhandler.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.