ABC plakat med det danske alfabet og flotte tegninger af alverdens dyr

“ZOOFABET” 
Plakat med alfabet og masser af dyr

At lære det danske alfabet kan være lidt af en udfordring. Vores Zoofabet-plakat med de mange dyr og deres navne gør det hele meget lettere og sjovere at kaste sig over. En plakat, som i særlig grad er henvendt til børn på skolens mindste klassetrin.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

PLAKAT MED ALFABET OG DYR

Denne plakat er med det danske alfabet. Men de mange forskellige dyr stammer fra hele Verden. Her finder du alt fra velkendte dyr som musen, ræven og bien til de mere eksotiske dyr som næbdyret, flamingoen og wombatten. Det er nødvendigt at komme lidt rundt i verden for at finde fantastiske dyr, som med deres forbogstav matcher vores pære-danske alfabet. Men så er der lagt op til en snak om geografi også.

 

Dyr, der begynder med…

Når der skal findes et dyr med et bestemt begyndelsesbogstav, er der nogle dyr, der er lettere at finde frem til end andre. Det gælder fx “elefant”, “tiger” og “løve”. Men kender du et dyr, der begynder med Q eller X? Bare rolig, det gjorde vi heller ikke. Men det er trods de hårde odds lykkes os at finde frem til eksotiske dyr, som passer perfekt til vores plakat.

Dyrenes navne kan du finde herunder:

Alligator  –  bi –  chimpanse –  delfin –  elefant –  flamingo –  giraf –  hval –  isbjørn –  jordegern –  koalabjørn –  løve –  mus –  næbdyr –  odder –  pingvin –  quirquincho (bæltedyr) –  ræv –  sæl –  tiger –  ugle –  vaskebjørn –  wombat –  xerus (afrikansk jordegern) –  yak-okse –  zebra –  æsel –  ørn –  ål

Du kan bestille denne alfabetplakat med og uden dyrenes navne nederst på trykket. Så du kan vælge at have hjælpen lige ved hånden, når du skal lære barnet de forskellige dyr, eller du kan vælge at være den seje forælder, der selvfølgelig bare ved, hvad de forskellige dyr hedder (eller tjekke denne side i smug fra mobilen).

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.

Med eller uden dyrenavne

Med dyrenavne, Uden dyrenavne