Skip to main content

MORS DAG D. 14. MAJ 2023

Gaveideer til mors dag

Mors Dag er en årligt tilbagevendende lejlighed for dig til at vise en mor i dit liv din kærlighed, respekt og taknemmelighed.

Mangler du en god idé til din Mors dags gave i år? Så finder du her på siden et udvalg af de mange plakater og krus, som vi mener kan vække glæde på dagen!

ANDEN SØNDAG I MAJ MÅNED

Mors dag i 2023

I 2023 er det mors dag søndag den 14. maj. Mors dag er nemlig altid den anden søndag i maj måned. Men ikke desto mindre kommer det ofte bag på os, at det nu er tid igen og hvad med gaven?

Nu er det ofte sådan, at det er er “mor”, der står for familiens gaveindkøb. Men hun skal ikke have ansvaret for at finde en gave til sig selv på mors dag – og hvis hun insisterer på, at det vil hun faktisk foretrække, så find alligevel en gave 🙂 For alle elsker at modtage en gave – især når gaven er personlig og viser, at du som mand, kæreste eller søn har gjort dit hjemmearbejde!

Her på siden finder du et udvalg af de plakater og krus, som vi mener egner sig rigtig godt som gaveidé til mors dag … men tag et kig på alle de andre sider også, for alle er unikke og ingen ønsker sig det samme.

At fejre mors dag er en tradition, som kan føres tilbage til 1800-tallets USA. Først i 1929 blev dagen også indført i Danmark. Selvom vi dengang bl.a. også indsamlede pengebeløb til krigsenker og mødre, der havde mistet en søn, så er traditionen den dag i dag en lidt mere munter og “luksuriøs” én af slagsen.

Det er en tradition, der knytter familien lidt ekstra sammen og hvor vi i sagens natur gør lidt ekstra ud af at fejre vores mor. Både små, store og voksne børn forærer på denne dag en gave til deres mor. Den kan være hjemmelavet (hvem elsker ikke en hjemmelavet gave fra ungerne). Den kan komme i form af blomster, chokolade og et kort. Eller som noget helt tredje. Men fælles for gaverne er, at de viser, at vi tænker på, værdsætter og elsker “moren” i vores liv.

Hurtig levering

Også af specielt designede opsætninger. Mellem 1-3 hverdage.

Spørgsmål?

Tlf. 60 45 90 25 hverdage ml. kl. 9-14 eller abc@navneleg.dk.

Fri fragt

Fri fragt på ordrer over 499 kr. Det sker helt automatisk!

Sikre betalinger

Sikker betaling med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro & MobilePay.