Skip to main content

Handelsbetingelser

Navneleg.dk
En del af Bæk Søgaard Design
CVR. nr. 28834748
Skovvangsvej 28B
DK-5610 Assens

E-mailadresse: abc@navneleg.dk
Telefonnummer: 60 45 90 25
Etableringsår: 2012

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på navneleg.dk til levering i Danmark, dog ikke øer uden broforbindelse, Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.

Betaling

På navneleg.dk kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard, Diners eller MobilePay via Bambora/Worldline. Betalingsvindue leveres af Bambora/Worldline – ingen oplysninger i forbindelse med betaling, kortoplysninger osv. kan ses eller bliver behandlet af Navneleg.dk.

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor her >>

Beløbet bliver trukket fra kundens konto, så snart vi har modtaget kundens bestilling.

Levering

Vi leverer kun til adresser i Danmark.

Levering foregår primært via GLS. Er modtager ikke hjemme ved levering med omdeling, vil pakken som udgangspunkt blive bragt til den nærmeste GLS pakkeshop nær dig (se oversigt over GLS pakkeshops).

Leveringstid: Typisk 2-5 hverdage fra afgivet bestilling, såfremt alle informationer til specialfremstilling af plakat er modtaget ved bestilling. Vi tager forbehold for forhold, som ikke er under Navnelegs direkte kontrol; herunder arbejdsnedlæggelser hos leverandører, sygdom, forsinkelser osv.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Tilpassede produkter som navneplakater og fødselstavler er ikke underlagt fortrydelsesretten. Har du en reklamation ift. beskadiget vare, kontakter du os blot på abc@navneleg.dk – gerne sammen med dit ordrenummer og billede af den beskadigede vare.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om
en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved abc@navneleg.dk eller tlf. 60 45 90 25. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte en fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument og her >>

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 80 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg; dvs. alle plakater, som er tilpasset med navn, farver, anden data og størrelser ud over standard
2. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret; dvs. plakater til download

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Navneleg
Skovvangsvej 28B,
DK-5610 Assens

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på navneleg.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Navneleg
Skovvangsvej 28B,
DK-5610 Assens

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Bæk Søgaard Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Bæk Søgaard Design har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på navneleg.dk er Tommy Bæk Søgaard/indehaver.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til navneleg.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger (betaling foregår via indløser og informationer kan alene tilgås af denne).

Som registreret hos Bæk Søgaard Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod
registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bæk Søgaard Design via tommy@baeksoegaard.dk.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:

Tommy Bæk Søgaard
Tlf. 60 45 90 25
E-mail: abc@navneleg.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Fortrydelsesformular

– Til Navneleg, Skovvangsvej 28B, 5610 Assens (www.navneleg.dk):
– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med
min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato (*)