Skip to main content

Leder du efter en plakat med navn til børn? Så er der mange muligheder for at finde den helt rette plakat her på navneleg.dk. For er der noget meget flottere end en farverig navneplakat, som er helt unik, men som fortsat passer ind på netop dit barns værelse? Det er det, du kan med mange af vores børneplakater: ændres dem, så de passer til ethvert lille børneværelse. Du kan fx ændre farver eller få skrevet barnets navne på plakaterne, så de bliver mere personlige. En nem måde at bestille en unik fødselsdagsgave eller barnedåbsgave – en gave, som også forældrene bliver glade for.

Kvalitet gennem mange år

Vi har mange plakater på navneleg.dk. Langt de fleste plakater er til børn. Børn er ikke så kræsne, når det kommer til kvalitet. Men det er deres forældre! Derfor sætter vi en stor ære i at designe, tilpasse og trykke plakater i den bedste kvalitet. Tyndt papir og hjemmeprinter giver ikke det lækre, holdbare kvalitetsprodukt, som vi er ude efter. Derfor trykker vores leverandør på det bedste farveægte fotopapir, som kan opstøves – på en industrimaskine beregnet til højopløselige fotogengivelser. På den måde er vi sikret det bedste resultat hver gang.

tryk af plakat

 

En hurtig søgning på Google vil vise dig, at der er mange forskellige webshops, hvor du kan få en plakat med navn. Nogle shops har specialiseret sig i en gennemarbejdet designlinie, hvor alle plakater benytter samme motiver. Andre leverer plakater fra forskellige designere med forskellige stilarter.

Hver eneste uge popper der en ny plakatshop op, ser det ud til. Mange af dem laver rigtig flotte plakater og leverer helt sikkert i en ordentlig kvalitet. Men husk at sikre dig, at du handler i en butik, som har en vis erfaring inden for design, tryk og levering af unikke plakater. Hos navneleg.dk har vi designet og leveret plakater i 10 år og har gennem årene opbygget gode relationer med kunder, som bliver ved med at vende tilbage. Det er vi virkelig glade for.

Hvilken plakat skal du vælge?

Med så mange plakater at vælge imellem kan det være svært at vælge den helt rigtige; er det kun navnet, der skal være unikt eller skal du kunne ændre farvekombinationer, illustrationer og definere ekstra tekst? Når du har indsnævret kriterierne, er det gele meget nemmere. I sidste ende skal du vælge en plakat, som du gerne vil have og som du mener passer bedst ind i den øvrige indretning. Men måske det kan give lidt inspiration at kigge på de 8 mest solgte navneplakater hos os? Dem finder du herunder:

På mange af vores plakater er det muligt at tilpasse med mere end blot et navn. Fødselsdato, -vægt og -længde er muligt at tilføje på mange af vores “Fødselstavler”. På andre plakater er det muligt at tilpasse farver og elementer. Så start eventuelt med at tage et kig under hovedkategorien “Børn” – vi garanterer, at du finder noget, der passer til dig. Hvis ikke, så synes vi, at du skal sende os en mail og anmode om en særfremstilling netop til dig. Det hjælper vi også meget gerne med.

Held og lykke med eftersøgningen. Vi håber, du finder det, du leder efter – enten hos os eller videre ud på det store internet.

Plakater på shoppen