Skip to main content
Vores plakater til børn med synlige og usynlige handicap

Someone Rare

Navneleg.dk hylder alle børn, men vi har et svagt punkt for de børn, der har særlige behov, udfordringer og livsglæde. Vi designer nye plakater så ofte som muligt og tilføjer dem løbende til vores Someone Rare kategori. Har du et ønske om en speciel opsætning, citat eller illustration, som passer til netop dit barn, så send os en mail og fortæl os om din idé.

Plakaten, som startede det hele

Denne plakat er den første “Someone Rare” plakat fra navneleg.dk. Den tager udgangspunkt i vores egen mindste datter, som skal have hjælp til at trække vejret og som derfor har en respirator. Som lille elskede hun at klæde sig ud som alt fra Belle og Snehvide til Ariel og Elsa. Engang sagde hun dog, at “rigtige prinsesser har ikke maske på, far”. Det gjorde lidt ondt. For selvfølgelig har de det! Prinsesser findes jo i alle farver og former.

Ingen skal fortælle os, hvordan en rigtig prinsesse ser ud! Derfor lavede far denne plakat til prinsessen og ideen til “Someone Rare” var født og det rullede ind med ønsker fra en masse andre forældre til børn med vejrtrækningsforstyrrelser. Så hurtigt voksede det sig større. Alle ønsker at spejle sig i noget godt og bekræftende … ikke mindst børn med synlige og usynlige handicap. Det kan de med vores plakater!

Find den her

Plakater til børn med synlige og usynlige handicap

Vores børn kommer i et væld af udformninger – med hver deres personlighed, talenter og evner. Børn med synlige og usynlige handicap har dog rigtig ofte en stor viljestyrke og mod tilfælles. Og det er netop dette, der gør børnene ekstra seje. Hver dag tages større eller mindre kampe og diverse udfordringer skal overvindes.

Børnene klarer sig ofte igennem hvad som helst som sande eventyrhelte. Med mærker og slag. Men mange har heldigvis evnen til at rejse sig igen og komme videre. Navneleg.dk håber, at vi med disse plakater kan være med til at gøre det lidt nemmere og sjovere for alle i familien at tage disse kampe (og vi ved, der er mange!). Hverdagen er ikke altid nem, men alle små glæder kan hjælpe lidt på vej.

Find dem her