Privatlivspolitik

Når du besøger og benytter dig af hjemmesiden Navneleg.dk, indsamler vi information om dit besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre brugeroplevelsen, vurdere brugen af de enkelte elementer på Navneleg.dk og til markedsføring.

Her kan du læse mere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler de indsamlede oplysninger, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

 

1.0 Dataansvarlig

Navneleg.dk
v. Main Media
Old Gyde 2D,
5620 Glamsbjerg
abc@navneleg.dk
CVR: 28834748

 

2.0 Indsigt i personoplysninger

Ønsker du adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig ved brug af vores hjemmeside, skal du rette henvendelse til os på abc@navneleg.dk. Har vi registreret forkerte eller fejlagtige oplysninger om dig, har du ret til at få dem rettet eller slettet i hht. gældende lovgivning.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Det gør du også ved at skrive til os på abc@navneleg.dk.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger, vi foretager med dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen skal sendes til Datatilsynet

 

2.1 Sletning af personoplysninger

Personoplysninger bliver løbende slettet, efterhånden som det formål, hvortil de er blevet indsamlet, ophører. Vi gemmer kun dine personoplysninger så længe, vi har et aktivt kundeforhold med dig eller din virksomhed. Når kundeforholdet er ophørt, gemmer vi kun dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabsloven.

 

3.0 Indsamling af data

Indsamlingen af personlige kundeinformationer på Navneleg.dk sker i overensstemmelse med retningslinierne i eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Navneleg.dk registrerer din IP-adresse samt data vedr. din brug af forskellige sider og funktioner på hjemmesiden. Hvis du opretter dig som bruger, logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig ved dit næste besøg.

Vi bruger forskellige analyseværktøjer, f.eks. Google Analytics, som indsamler og behandler statistiske data om brugen af hjemmesiden.

 

3.1 Navneleg.dk indsamler informationer fra brugere fra disse kilder:

  1. Fra cookies når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier og interaktion/klik.
  2. Fra køb i egen database, f.eks. lokalitetsbestemte data, e-mail, ordrebeløb, produkt, rabatniveau. Inkluderet er afsendelse af transaktions-emails, f.eks. ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse og/eller refusionsbekræftelse.
  3. Fra brugere der udleverer oplysninger om sig selv, f.eks. via tilføjelse af informationer til kundeprofilen.

 

3.2 Hvorfor indsamler vi informationerne?

  1. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde – som f.eks. køb, fakturering og kundeservice.
  2. For at kunne udføre kundeservice via e-mail eller telefon. Besvare spørgsmål til din(e) ordre(r), rette fejl og vejledning.
  3. For at vise inspiration, tilbud og anbefalinger via web, e-mail og tredjepartsmarkedsføring (f.eks. Facebook- og Instagramannoncer).
  4. For at forhindre bedrageri.
  5. For at overholde gældende lovgivning – herunder bl.a. regnskabsloven.

 

3.4 Hvad er en cookie?

Når du besøger Navneleg.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.
Du kan læse hele vores cookiepolitik her.

 

3.5 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed i kontrolleret miljø, og sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende. Vi kan dog ikke garantere komplet sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger i forbindelse med ordreoprettelse, udfyldelse af formularer o.lign. på eget ansvar.

 

4. Kontakt

Du kan kontakte Navneleg.dk via:

E-mail: abc@navneleg.dk
Pr. telefon: 60 45 90 25

Eller pr. brev til:
Navneleg
Old Gyde 2D
DK-5620 Glamsbjerg

 

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Senest revideret – Ultimo maj 2018