Vilkår og betingelser – Gavekort

Vilkår og betingelser for Navneleg-gavekort, Online

Disse vilkår og betingelser gælder for Navneleg-gavekort, der er købt via vores hjemmeside www.navneleg.dk (“Navneleg-gavekort”). Når du køber et Navneleg-gavekort online, accepterer du disse vilkår og betingelser. Gældende vilkår og betingelser vil altid fremgå af navneleg.dk.

Navneleg-gavekort kan bruges på www.navneleg.dk til levering i Danmark. Du kan bruge Navneleg-gavekort til at betale for valgte varer på navneleg.dk. Køber du varer for mindre beløb end gavekortets værdi, vil du få tilsendt ny kode på det tilbageværende beløb (tilgodebevis).

2. Betaling

Din bestilling og betaling bliver gennemført som ved alm. handel på navneleg.dk via ePay (Dankort / MobilePay) eller PayPal (Visa). Beløbet trækkes fra din konto, når gavekort er sendt afsted enten elektronisk eller med post.

3. Levering og leveringsgebyr

Du modtager Navneleg-gavekortet 3-6 dage efter, du har bestilt det. Navneleg er ikke ansvarlig for fejl eller forsinkelser i leveringen.

Leveringsomkostningerne for Navneleg-gavekort er dækkes af Navneleg og er derfor 0 kr. Du er forpligtet til at oplyse korrekt adresse til levering af gavekort. Hvis adressen, du har oplyst, ikke kan bekræftes, forbeholder Navneleg sig retten til at tilbageholde leveringen af H&M-gavekortet.

4. Gyldighed

Navneleg-gavekortet er gyldigt i ét år (1 år) fra købsdato. Når et Navneleg-gavekort er udløbet, kan det ikke bruges til køb, kan ikke genaktiveres og kan ikke refunderes.

5. Returnering

Navneleg-gavekortet kan ikke indfries eller byttes til kontanter.

6. 100 % returret

I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret (14 hverdage fra den dag, din bestilling blev leveret), og du kan annullere din bestilling og få det fulde beløb refunderet, inklusive leveringsomkostninger.

Hvis du ønsker at returnere gavekortet, kan du kontakte Navneleg (se nedenfor).

7. Begrænset ansvar

Navneleg kan ikke holdes ansvarlige for Navneleg-gavekort, når de først er aktiveret, og som efterfølgende bliver væk, stjålet, inaktiveret eller beskadiget.

8. Privatlivspolitik

Main Media IVS er ansvarlig for alle personlige oplysninger, du udleverer til Navneleg. Derfor har Navneleg en privatlivspolitik, der beskriver, hvordan dine personlige oplysninger bliver behandlet og beskyttet. Du kan læse hele vores privatlivspolitik her.

9. Vilkår og betingelser

Brugen af dette gavekort udgør din accept af følgende vilkår og betingelser. Kortet kan bruges til køb på www.navneleg.dk. Gavekortet er ikke et kredit-/hævekort, og det kan ikke veksles til kontanter eller bruges til køb af et andet Navneleg-gavekort. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdato. Derefter vil kortet udløbe og alle udestående beløb vil blive trukket fra. Navneleg tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne, beskadigede eller uautoriseret brug af gavekort. Navneleg forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser uden varsel.

10. Kundeservice

Kontaktoplysninger:
Navneleg
E-mail: abc@navneleg.dk
Tlf.: 60 45 90 25

11. Virksomhedsoplysninger

Navneleg.dk
En del af Main Media
CVR. nr. 28834748
Old Gyde 2D
DK-5620 Glamsbjerg

E-mailadresse: abc@navneleg.dk
Telefonnummer: 60 45 90 25
Etableringsår: 2012

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Navneleg.dk
En del af Main Media
CVR. nr. 28834748
Old Gyde 2D
DK-5620 Glamsbjerg

E-mailadresse: abc@navneleg.dk
Telefonnummer: 60 45 90 25
Etableringsår: 2012

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på navneleg.dk til levering i Danmark, dog ikke øer uden broforbindelse, Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.

BETALING

På navneleg.dk kan du betale via ePay, MobilePay og PayPal.

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor her >>

LEVERING

Vi leverer kun til adresser i Danmark.

Levering foregår via GLS. Er modtager ikke hjemme ved levering, vil pakken blive bragt til den nærmste GLS pakkeshop nær dig (se oversigt over GLS pakkeshops). Levering via GLS koster 39 kr. (undtagelsesvist vil pakken blive leveret via PostDanmark, hvilket også koster 39 kr.).

Du kan også hente selv hos trykker: Click, Rosengårdcentret 2, Ørbækvej 75, Rosengårdcentret, 5220 Odense SØ.

Leveringstid: 3-5 hverdage fra afgivet bestilling, såfremt alle informationer til specialfremstilling af plakat er modtaget ved bestilling. Navneleg sender plakater til tryk 2 gange om ugen; tirsdag og fredag.

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om
en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved abc@navneleg.dk eller tlf. 60 45 90 25. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte en fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument og her >>

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 60 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg; dvs. alle plakater, som er tilpasset med navn, farver, anden data og størrelser ud over standard
2. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret; dvs. plakater til download

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af
varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion,
medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Navneleg
Old Gyde 2D
DK-5620 Glamsbjerg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATIONSRET)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på navneleg.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Navneleg
Old Gyde 2D
DK-5620 Glamsbjerg


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Main Media og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Main Media har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på navneleg.dk er Tommy Bæk Søgaard/indehaver.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til navneleg.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger (betaling foregår via indløser og informationer kan alene tilgås af denne).

Som registreret hos Main Media har du altid ret til at gøre indsigelse mod
registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Main Media via tommy@mainmedia.dk.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:

Tommy Bæk Søgaard
Tlf. 60 45 90 25
E-mail: abc@navneleg.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

FORTRYDELSESFORMULAR

– Til Navneleg, Old Gyde 2D, 5620 Glamsbjerg (www.navneleg.dk):
– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med
min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato (*)

 

Behandling af persondata

navneleg.dk garanterer, at dine data er i sikre hænder

Vi arbejder konsekvent med nye tiltag for at sikre dine informationer på navneleg.dk og yde den bedste service.

Vi videregiver ikke data til en trejdepart

navneleg.dk sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder.

Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra vores database. Du skal blot sende en mail eller kontakte os på anden vis.

Personoplysninger bliver lagret, indtil vi modtager besked om, at de bedes fjernet.

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer vi måtte have om dig. Og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Vi respekterer din ret til privatliv og har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os herom.

Behandling af data

navneleg.dk  indsamler og lagrer oplysninger, når du køber hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og email adresse, der bliver registreret.

Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre nemmest muligt – men også for at du ved gentagne ordrer slipper for at indtaste dine adresseoplysninger hver gang.

På hjemmesiden kan vores statistik indsamle information om hvilket geografisk område, vores kunder er fra. Det gør vi for at gøre navneleg.dk så relevant for dig som kunde som overhovedet muligt.

Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver ej heller information til tredjepart.

Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation, for at forstå hvordan vores brugere som en samlet gruppe bruger hjemmesiden, og forsøger på baggrund heraf at gøre websitet bedre.

Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Bemærk at du dermed accepterer, at dine persondata er offentligt tilgængelige. Ønsker du ikke, at dine persondata er offentligt tilgængelige, bedes du kontakte kundeservice. Du kan også slette dine cookies på din computer:

I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”. En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer. Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk, kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer.

Du kan læse mere om cookies på www.cookiecentral.com.

Hvordan bruger navneleg.dk din email adresse?

Din email adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger tillige adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller de konkurrencer, du har deltaget i.

Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Desuden kan du også afmelde ved at svare på en hvilken som helst email fra navneleg.dk, med AFMELD som emailens emne.

Din godkendelse ved at bruge navneleg.dk, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden.

Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Sikker Handel med Nets og EPay

Sikker betaling på navneleg.dk

Sikker betaling betyder, at de informationer, der udveksles på navneleg.dk i forbindelse med indtastning af navn, adresse og kreditkortoplysninger, sker på en sikker server. Dette kan du tjekke ved, at der i din browsers adresselinie er angivet et tydeligt “HTTPS” før adressen eller om hvis der er en lille gul låst hængelås. Hængelåsen betyder, at linien er krypteret, og at ingen andre kan tilgå den information, du udveksler med navneleg.dk.

Betalingsvinduet

navneleg.dk benytter sig af EPays og Paypals betalingsvindue og som “indløsere”. Når du har indtastet dine oplysninger og er klar til at betale for dine varer, bliver du sendt til et vindue, hvor du kan indtaste dine kort oplysninger og betale for dine varer. Dette vindue ligger på ePays og Paypals servere. Al kommunikation mellem dig og disse betalingsvinduer kan ikke ses af andre.

Hvornår trækkes mine penge?

Hos ePay trækkes dine penge først når varerne er afsendt. Paypal derimod trækker dine penge med det samme, du har indtastet dine kortoplysninger hos Paypal og medgivet, at du ønsker at handle med navneleg.dk. Vi modtager i samme øjeblik din ordre og bekræftelse på din betaling. Herefter påbegynder vi opsætningen af dine plakater. Du vil typisk modtage din ordre inden for 3-5 hverdage.

Kan jeg kun betale med kreditkort?

Nej, du kan også betale via MobilePay.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte navneleg.dk med spørgsmål, som ikke besvares her.

Hvad er PayPal?

PayPal er blandt de førende i verden indenfor online betalinger og pengetransaktioner på tværs af landegrænser. Med PayPal kan privatpersoner og virksomheder sende og modtage penge online. Du kan vælge at betale ved hjælp af dit betalingskort, hævekort eller bankkonto. Du kan dog også ganske gratis oprette en konto på PayPal og benytte den i forbindelse med sikre køb uden at afsløre dit betalingskortnummer eller dine betalingsoplysninger. PayPal krypterer alle oplysninger, du som kunde angiver ved køb her på navneleg.dk.

Paypal tager din online sikkerhed alvorligt og anvender det højest tilgængelige krypteringsniveau. Du kan derfor handle sikkert på navneleg.dk.

Herunder kan du se, hvordan du gennemfører en betaling på navneleg.dk med PayPal uden at oprette dig som bruger på PayPal med en konto.

Levering

Vi sender plakater til tryk to gange om ugen, så de er klar til at blive sendt afsted fra trykker hver tirsdag og fredag. Vi kalder det puljetryk. Det bevirker, at prisen på vores varer holdes en smule nede. Flere ordrer ad gangen giver bedre trykkeøkonomi. Har du ønske om, at en bestilling skal være fremme på en bestemt dag, opfordrer vi dig til at give os et kald på tlf. 60 45 90 25 eller sender os en besked på abc@navneleg.dk, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

SPECIELT DESIGN?

Vi laver også specielle opsætninger og designs, så du får en helt unik plakat, som kun du har hængende på væggen. Send os en besked eller ring til os.

TRYK & LEVERING

Vi sender plakater afsted 2 gange om ugen: Tirsdag og fredag. Afgiv din ordre senest dagen før for at få dine plakater i trykken og afsendt den efterfølgende dag.

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid få fat i os på tlf. 60 45 90 25 – hverdage ml. kl. 09.00-16.00. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen.