Vilkår og betingelser – Gavekort

Vilkår og betingelser for Navneleg-gavekort, Online

Disse vilkår og betingelser gælder for Navneleg-gavekort, der er købt via vores hjemmeside www.navneleg.dk (“Navneleg-gavekort”). Når du køber et Navneleg-gavekort online, accepterer du disse vilkår og betingelser. Gældende vilkår og betingelser vil altid fremgå af navneleg.dk.

Navneleg-gavekort kan bruges på www.navneleg.dk til levering i Danmark. Du kan bruge Navneleg-gavekort til at betale for valgte varer på navneleg.dk. Køber du varer for mindre beløb end gavekortets værdi, vil du få tilsendt ny kode på det tilbageværende beløb (tilgodebevis).

2. Betaling

Din bestilling og betaling bliver gennemført som ved alm. handel på navneleg.dk via ePay (Dankort / MobilePay) eller PayPal (Visa). Beløbet trækkes fra din konto, når gavekort er sendt afsted enten elektronisk eller med post.

3. Levering og leveringsgebyr

Du modtager Navneleg-gavekortet 3-6 dage efter, du har bestilt det. Navneleg er ikke ansvarlig for fejl eller forsinkelser i leveringen.

Leveringsomkostningerne for Navneleg-gavekort er dækkes af Navneleg og er derfor 0 kr. Du er forpligtet til at oplyse korrekt adresse til levering af gavekort. Hvis adressen, du har oplyst, ikke kan bekræftes, forbeholder Navneleg sig retten til at tilbageholde leveringen af H&M-gavekortet.

4. Gyldighed

Navneleg-gavekortet er gyldigt i ét år (1 år) fra købsdato. Når et Navneleg-gavekort er udløbet, kan det ikke bruges til køb, kan ikke genaktiveres og kan ikke refunderes.

5. Returnering

Navneleg-gavekortet kan ikke indfries eller byttes til kontanter.

6. 100 % returret

I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret (14 hverdage fra den dag, din bestilling blev leveret), og du kan annullere din bestilling og få det fulde beløb refunderet, inklusive leveringsomkostninger.

Hvis du ønsker at returnere gavekortet, kan du kontakte Navneleg (se nedenfor).

7. Begrænset ansvar

Navneleg kan ikke holdes ansvarlige for Navneleg-gavekort, når de først er aktiveret, og som efterfølgende bliver væk, stjålet, inaktiveret eller beskadiget.

8. Privatlivspolitik

Main Media IVS er ansvarlig for alle personlige oplysninger, du udleverer til Navneleg. Derfor har Navneleg en privatlivspolitik, der beskriver, hvordan dine personlige oplysninger bliver behandlet og beskyttet. Du kan læse hele vores privatlivspolitik her.

9. Vilkår og betingelser

Brugen af dette gavekort udgør din accept af følgende vilkår og betingelser. Kortet kan bruges til køb på www.navneleg.dk. Gavekortet er ikke et kredit-/hævekort, og det kan ikke veksles til kontanter eller bruges til køb af et andet Navneleg-gavekort. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdato. Derefter vil kortet udløbe og alle udestående beløb vil blive trukket fra. Navneleg tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne, beskadigede eller uautoriseret brug af gavekort. Navneleg forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser uden varsel.

10. Kundeservice

Kontaktoplysninger:
Navneleg
E-mail: abc@navneleg.dk
Tlf.: 60 45 90 25

11. Virksomhedsoplysninger

Navneleg.dk
En del af Main Media
CVR. nr. 28834748
Old Gyde 2D
DK-5620 Glamsbjerg

E-mailadresse: abc@navneleg.dk
Telefonnummer: 60 45 90 25
Etableringsår: 2012

Handelsbetingelser