Hjem er, hvor mor er

Der er ingen bedre end mor! Mor passer på os hele livet. Våger over os. Får livet og hverdagen til at hænge sammen. Hun er der, når livet er godt – hun er der specielt, når livet slår knuder. Vis hende, at du sætter pris på hende med denne plakat.

Ryd

At være mor er det hårdeste job i verden. Men også det bedste. Med denne plakat kan du vise din mor, at du sætter pris på alt, hvad hun har gjort for dig og for at være der for dig. Hun vil helt sikkert elske den.

Mors dag er, som så meget andet, en tradition, der stammer fra USA. Mors dag blev opfundet i 1872 af Julia Ward Howe – en amerikansk forfatter og kvindevalgretsforkæmper. Traditionen bredte sig ganske langsomt og siden 1914 har det været en officiel helligdag i USA. Året efter fik danske kvinder valgret herhjemme til Folketinget (1915). Det var da også på tide. I 1929 kom traditionen så til Danmark via en dansk soldat, som havde gjort tjeneste i den amerikanske hær. En stærk tradition var hermed født og er blevet holdt i hævd lige siden.

Detaljer

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.