Our Home

99,00 kr.

• På lager | Levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Krus med fin typografisk opsætning af citatet (som ingen ved, hvor stammer fra) “Our Home Runs on Love, Laughter, and Cups of Strong Coffee”. En oplagt gave til ham eller hende, som elsker kaffe… og som måske har masser af unger i huset.

Dette lækre krus til kaffe-elskere er lavet ud fra vores plakat med samme tekst. Det var måske en idé at tage et kig på originalen, som helt sikkert også fortjener en plads på væggen. Du finder “Our Home Runs on Love, Laughter, and Cups of Strong Coffee” lige her.

Kruset er perfekt som gave til en, du holder af – men det er helt sikkert også egnet som gave til dig selv. Især hvis du har brug for en påmindelse om, hvorfor vi som forældre finder os i søvnløse nætter, lange dage og en masse andre (mere eller mindre) fantastiske ting. En perfekt gave til Mors Dag, Fars Dag, fødselsdag eller hverdag. Du bestemmer helt selv.

Alle krus er af god og solid kvalitet. De tåler alm. maskinopvask, men vil du være sikker på at beholde det trykket i mange år, anbefales det at vaske kruset af i hånden. Kærlighed kræver tid og omsorg!

Hurtig levering 1-3 hverdage.
Fri fragt over 499,-

Du kunne også være interesseret i...