Please and Thank You - plakat med emaljeskilt-look

“PRETTY PLEASE” 
Please and Thank You

Takt og tone! Uhhhh… Er det for old school for dig med almindelig takt og tone i hjemmet? Så er det her helt sikkert ikke plakaten for dig. Kan du derimod godt lide at høre ordene “Be’ om” og “Tak”? Og måske gerne lidt oftere? Og synes dine børn, at du er en nederen forælder? Så er denne plakat en stilsikker tilføjelse til din nederen-hed.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

En rigtig vintage retro-plakat til alle de retro-forældre derude, der fortsat går ind for gammeldags dyder inden for takt og tone. Plakaten bærer citatet “Please and Thank You are Still Magic Words”. Man kommer altså bare lidt længere, når man husker høfligheden.

Plakaten er perfekt i husets mest centrale rum – fx køkken og stue – så børnene kan blive mindet om de magiske ord i tide og utide. Er du en rigtig nederen forælder, kunne du jo ramme printet ind og hænge op på det nærmeste teenageværelse. Hvilket barn ville ikke elske det?

Du kan købe plakaten i fem forskellige størrelser. Der er tale om et print af høj kvalitet på lækkert glossy og tykt papir. Det ligner måske et emaljeskilt med lækker rusten patina i kanterne, men lad dig ikke narre.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.