Sun, Moon & Stars

99,00 kr.

• På lager | Levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Vil du også gerne drikke en kop kaffe eller te af et krus, som ikke er som alle de andre? Så er vores specialdesignede krus lige noget for dig! Vores krus er unikke og kan ikke findes andre steder, og de vil helt sikkert føre lidt personlighed ind i din dag.

Kruset “Sun, Moon & Stars” har et gyldent mønster med sol, måne, stjerner og skyer. Det flotte og lidt mystiske mønster kan bringe en følelse af ro og velvære ind i dit travle liv. Og hvis du er en astrologi-entusiast, vil dette krus helt sikkert bringe et smil frem på dine læber, fordi du ved, at stjernerne er på din side!

Vores krus er praktiske og rummelige, så du kan nyde din yndlingsdrik hele dagen. Så hvorfor nøjes med en kedelig kop kaffe eller te, når du kan drikke af noget, der er lige så unikt og specielt som dig? Bestil dit eget specialdesignede krus i dag og lad det bringe lidt ekstra stil ind i din hverdag. Du får ikke svarene på livets store spørgsmål med kruset her, men vi kan love, at det vil give dig en god start på dagen!

Hurtig levering 1-3 hverdage.
Fri fragt over 499,-

Du kunne også være interesseret i...