Fotokunst plakat med den Lille Havfrue

“THE LITTLE MERMAID” 
Plakat med den Lille Havfrue

Plakat med vores helt egen største stjerne af dem alle: Den Lille Havfrue. Motivet er udført som stregtegning med skitseeffekter. Indeholder titel, geografisk placering, årstal og koordinater.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Den Lille Havfrue – Plakat med flot streg

“The Little Mermaid” er en lille bronzestatue af Edvard Eriksen. Statuen sidder på en sten i vandkanten ved Langelinie i København. Lidt over 1 meter høj er det ikke verdens mest imponerende statue i størrelsen. Men alle gode ting kommer i små pakker.

Statuen er baseret på eventyret af samme navn af HC Andersen og selvom statuen er lille, er den blevet ét af de største ikoner i København og en kæmpe attraktion siden sin “fødsel” i 1913.

Du kan få plakaten i vores 5 standardstørrelser: 20 x 30 cm. / 30 x 40 cm. / 40 x 50 cm. / 50 x 70 cm. / 70 x 100 cm.

Yderligere information

Størrelse

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.

Måske er disse noget for dig?

  • Plakat med et af Londons mest kendte vartegn og attraktioner, Tower Bridge. Motivet af Tower Bridge er udført som stregtegning med skitseeffekt og indeholder, foruden den smukke bro, desuden titel, geografisk placering, årstal og koordinater.  Vores kunder elsker os   100 % sikker betaling  Gratis levering ved køb over 500 kr.

  • Plakat med et af Londons mest kendte vartegn, Big Ben. Motivet af Big Ben er udført som stregtegning med skitseeffekt og indeholder desuden titel, geografisk placering, årstal og koordinater. En flot tilføjelse til væggen.  Vores kunder elsker os   100 % sikker betaling  Gratis levering ved køb over 500 kr.