ABC alfabetplakat

99.00 DKK360.00 DKK

ABC Alfabetplakaten er vores bud på en lidt sjovere oplevelse, når alfabetet skal læres. De farverige bogstaver og de sjove og søde tegninger gør det til en leg at lære alfabetet med denne plakat. Alfabet plakaten har illustrationer, hvis navn matcher deres bogstav og der er små bogstaver og versaler ved alle bogstaver.

Ryd

ABC plakaten her er en oversigt over vores danske alfabet. Plakaten lægger op til sjove og hyggelige stunder, hvor alfabetet bliver lært med søde og sjove dyr og farvestrålende ting. En flot og dekorativ plakat til børneværelset med en masse læring. Illustrationerne matcher bogstavet med deres navn og vokaler er markeret med rød farve, ligesom konsonanter er markeret med den klassiske røde farve. Bogstaverne er derudover både vist med små bogstaver og versaler. Der er tænkt over alle aspekter af denne plakat, hvilket nok også er grunden til, at det er en absolut topsælgende plakat på navneleg.dk.

Denne plakat er uden tilpasning. Derfor skal du blot tilføje den ønskede størrelse til kurven og fortsætte til kassen. Har du eventuelle kommentarer til bestillingen, sender du os blot en besked under tjek ud, hvor der er et felt til netop det formål. Beskeden modtager vi sammen med bestillingen.

Detaljer

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.