Alfabetugle

“Alfabetugle” er en fin og simpel navneplakat til de mindste. Navneplakaten med den finurlige og farverige ugle vil helt sikkert pynte på ethvert børneværelse. Lidt læring kan det også blive til, eftersom hele alfabetet er med på plakaten også. Husk at angive det navn, der skal med på plakaten.

Ryd

Navn til plakat *

Denne plakat er med navn. Når du har valgt din farve og størrelse, indtaster du det navn, der skal med på plakaten, i feltet herover. Det indtastede navn modtager vi sammen med din bestilling. Har vi spørgsmål til dig, kontakter vi dig via mail eller telefon. Denne navneplakat er med simpel tilpasning, hvorfor vi ikke som standard sender et udkast af plakat til dig inden tryk. Ønsker du dette, skal du give os besked herom sammen med din bestilling. Dog sætter vi altid tingene op, så vi kunne finde på at have det hængende hjemme hos os selv. Ting skal være i orden!

Ugler er altid populære – især blandt de mindste børn. Denne simple ugle har hele alfabetet med sig i rygsækken, når den kommer hjem til sin nye ejermand. Barnets forbogstav fremhæves på “tavlen”, så det hele går op i en højere enhed. Plakaten giver mulighed for at begynde med at lære det danske alfabet – nemt og vedkommende for børn.

 

Detaljer

Farve

Dreng, Pige

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.