Blomsterugle – pige

Fra 175,00 DKK

“Blomsterugle” er en sød plakat med ugler til piger. Navneplakaten med de små finurlige og farverige ugler vil helt sikkert pynte på ethvert værelse, og du kan tilpasse plakaten med barnets navn og anden information, du gerne vil have med på plakaten, f.eks. fødselsdag, tidspunkt, fødselsvægt og fødselslængde. Perfekt til navngivning eller dåb.

Ryd

Navn til plakat *

Beskrivelse

Navneplakaten med ugler skal suppleres med navn. Dette navn beder vi dig angive i feltet hertil på siden, inden du føjer til kurv. Derudover kan du supplere med fødselsdato, fødselslængde, fødselsvægt og tidspunkt for fødsel. Har du andre ønsker til tekst, skriver du det ind i ét af felterne. Vi modtager teksten sammen med din bestilling og har vi spørgsmål til opsætningen, kontakter vi dig hurtigt – oftest via e-mail.

Blomsterugleplakaten er en af de første plakater, der blev designet hos navneleg.dk. Den hænger efterhånden på en hel del børneværelser landet over. Men noget af det virkeligt lækre ved disse plakater er, at der aldrig er to, der er ens. Hver eneste opsætning er helt unik.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.