Blomsterugle pige - navneplakat

“BLOMSTERUGLE – PIGE” 
Navneplakat med ugler

“Blomsterugle” er en sød plakat med ugler til piger. Navneplakaten med de små finurlige og farverige ugler vil helt sikkert pynte på ethvert værelse, og du kan tilpasse plakaten med barnets navn og anden information, du gerne vil have med på plakaten, f.eks. fødselsdag, tidspunkt, fødselsvægt og fødselslængde. Perfekt til navngivning eller dåb.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Navneplakaten med ugler skal suppleres med navn. Dette navn beder vi dig angive i feltet herover, inden du føjer til kurv. Derudover kan du supplere med fødselsdato, fødselslængde, fødselsvægt og tidspunkt for fødsel. Har du andre ønsker til tekst, skriver du det ind i ét af felterne. Vi modtager teksten sammen med din bestilling og har vi spørgsmål til opsætningen, kontakter vi dig hurtigt – oftest via e-mail.

Blomsterugleplakaten er en af de første plakater, der blev designet hos navneleg.dk og efterfølgende sat til salg. Den hænger efterhånden på en hel del børneværelser landet over. Men noget af det virkeligt lækre ved disse plakater er, at der aldrig er to, der er ens. Hver eneste opsætning er helt unik.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.