Navnevimpler – dreng

Denne fine plakat passer til det friske drengeværelse. Selvom det er politisk ukorrekt, har vi valgt at lave en version i pigefarver (gisp!) og en i drengefarver (uha!). Om du så vælger at lægge den ene eller den anden i kurven til dit barn, er op til dig. De festlige vimpler, ballonerne og de søde fugle vil sammen med navn og en kort lille personlig sætning lyse op på ethvert børneværelse.

Ryd

Navn til plakat *

Denne navneplakat skal tilpasses med et navn og en kort personlig tekst under navnet. Det kan du gøre ved at indtaste navn og sætning i felterne herover, inden du føjer til kurv og gennemfører betaling. Din indtastede tekst til plakaten modtager vi sammen med din bestilling. Har vi spørgsmål, kontakter vi dig herom hurtigst muligt.

Denne unikke plakat er den perfekte gave til barnedåb eller navngivning – et minde, som barnet kan gemme i mange år fremover. Plakaten vil føje et finurligt grafisk element til børneværelsets indretning, mens navn og den specielle tekst vil gøre den meget personlig. Du finder denne plakat i andre farver til piger lige her.

Detaljer

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.