Plakat til drenge med navn og vimpler

Denne fine plakat passer til det friske drengeværelse. Selvom det er politisk ukorrekt, har vi valgt at lave en version i pigefarver (gisp!) og en i drengefarver (uha!). Om du så vælger at lægge den ene eller den anden i kurven til dit barn, er op til dig. De festlige vimpler, ballonerne og de søde fugle vil sammen med navn og en kort lille personlig sætning lyse op på ethvert børneværelse.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Denne navneplakat skal tilpasses med et navn og en kort personlig tekst under navnet. Det kan du gøre ved at indtaste navn og sætning i felterne herover, inden du føjer til kurv og gennemfører betaling. Din indtastede tekst til plakaten modtager vi sammen med din bestilling. Har vi spørgsmål, kontakter vi dig herom hurtigst muligt.

Denne unikke plakat er den perfekte gave til barnedåb eller navngivning – et minde, som barnet kan gemme i mange år fremover. Plakaten vil føje et finurligt grafisk element til børneværelsets indretning, mens navn og den specielle tekst vil gøre den meget personlig. Du finder denne plakat i andre farver til piger lige her.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.