Geometrinavn – pige

Fra 175,00 DKK

“Navneplakat med farverigt geometrisk mønster til piger” skulle nok have heddet noget lidt kortere. Omvendt kunne beskrivelsen ikke være meget mere præcis. Den personlige plakat til pigen er med friske farver i det geometriske mønster og med stilren og moderne typografi.

Ryd

Navn til plakat *

Beskrivelse

Navneplakaten med det farverige geometriske mønster SKAL suppleres med barnets navn. Du bestemmer selv, om du også ønsker at supplere med fødselstidspunkt, fødselsdag, fødselsvægt og fødested som i det viste eksempel her på siden. Vi synes, den ser bedst ud med det hele på. Måske du også gør det?

Indtast navn og øvrig tekst i felterne herover, inden du føjer plakaten til kurven. Husk at denne navneplakat også findes i mere drengede farver.

Vi garanterer, at denne navneplakat passer ind på 98% af pigeværelserne derude og med de mange forskellige størrelser, er der helt sikkert også én til dig. Plakaten er en stilfuld opsætning, der også passer til teenage-pigen derhjemme (hvis mor og far da har noget at skulle have sagt i forbindelse med værelsets indretning).

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.