Geometrinavn

Fra 175,00 DKK

Ryd

Navn til plakat *

Beskrivelse

“Navneplakat med farverigt geometrisk mønster til drenge og piger” skulle nok have heddet noget lidt kortere. Omvendt kunne beskrivelsen ikke være meget mere præcis. Den personlige plakat til drengen eller pigen er med friske farver i det geometriske mønster og med stilren og moderne typografi.

Navneplakaten med det farverige geometriske mønster SKAL suppleres med barnets navn. Det står dig frit for, om du ønsker at supplere med fødselstidspunkt, fødselsdag, fødselsvægt og fødested som i det viste eksempel her på siden. Vi synes, den ser bedst ud med det hele på.

Indtast navn og den øvrige tekst i felterne herover, inden du føjer plakaten til kurven. Husk at denne navneplakat også findes i mere pigede farver.

Vi garanterer, at denne navneplakat passer ind på 98% af børneværelserne derude og med de mange forskellige størrelser, er der helt sikkert også én til dig. Plakaten er en stilfuld opsætning, der også passer til teenageren derhjemme (hvis mor og far da har noget at skulle have sagt i den forbindelse).

Andre kunder købte også ...