I Do

175.00 DKK420.00 DKK

Af alle begivenheder i livet er én af de største symboler på evig kærlighed, når to mennesker vælger at smelte deres hjerter sammen. Datoen man udveksler ringe og siger ja til evig kærlighed, troskab og hinanden vil man aldrig glemme.

Ryd

Navne, dato og evt. særlig tekst

You and I bryllupsplakat

Vores bryllupsplakat er sat op med det smukke tekstuddrag fra Bibelen, Korintherbrevets vers 13.
Verset kaldes også “Kærlighedsbuddet”:

 

[quote author=”” animation_delay=”0″ animate=”” ]Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind … Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt … Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden.[/quote]

 

I Do-plakaten er lavet i et klassisk og romantisk design, der personliggøres med brudeparrets navne, bryllupsdato og eventuelt et specielt citat. Har man et helt særligt citat eller en speciel tekst fra en sang, der symboliserer hinanden, kan man tilføje det i stedet for “Kærlighedsbuddet.”

En smuk tanke til dig og din udkårne og en perfekt idé til en anderledes og personlig bryllupsgave, til evigt minde om den store dag.

Plakaten fås i fem forskellige størrelser, samt flere klassiske, romantiske og elegante farver, der både kan holde nye og gamle bryllupstraditioner og ønskede stilarter tro.

 

Tilpasning af bryllupsplakaten

HUSK: Angiv de ønskede navne, dato + evt. særlig sætning, inden du føjer din størrelse og farve til kurven. Har vi spørgsmål til din bestilling, kontakter vi dig med det samme.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.

Farve

Turkis, Beige, Skifer, Rose