Hello

99,00 kr.

• På lager | Levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Kaffe er ikke for alle. Så er du mest til te og sjove memes, så er det her kruset for dig. Aldrig har en sangtekst kastet så mange memes af sig som Lionel Richies klassiker… her i form af et krus med teksten “Hello… Is It Tea You’re Looking For?”

Krus med enkelt sort/hvidt tryk og et humoristisk budskab. Man behøver bestemt ikke at være kedelig bare fordi man er te-drikker.

Vores krus er med tryk af fornuftig kvalitet. Hvis du er den fornuftige type, vil du forsøge at bibevare det fine tryk så længe som muligt ved at klare opvasken af kruset på zen-agtig manér med en opvaskebørste, cirkulære bevægelser og en stille nynnen af Lionel Richies klassiker. Det giver det bedste resultat på længere sigt. Lever du et liv på kanten og kan lide adrenalinsus, så tag du endelig og placér kruset i opvaskemaskinen og trip på stedet foran den i et par timer, mens den vasker, flå døren op og se, hvordan trykket har det! Vi skuffer nok ved allerede nu at fortælle, at kruset godt kan klare et par ture, men at det går en smule ned ad bakke for kvaliteten af trykket for hver adrenalinpumpende tur!

Hurtig levering 1-3 hverdage.
Fri fragt over 499,-

Du kunne også være interesseret i...