Tea, My Dear

Fra 99,00 kr.

Ryd

Ophæng til din plakat?

Brug for mere end ét ophæng? Se alle her

• På lager | Levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

“I don’t drink coffee, I take tea my dear” er en strofe fra det gamle Sting-nummer “Englishman in New York” og er til alle jer derude, som foretrækker te fremfor kaffe. Et markant budskab i hjemmet, som med garanti vil bringe et lille smil frem på læben (og en dejlig sang ind i hovedet).

Plakaten tager udgangspunkt i det norske Cathrineholm mønster, som en del af os nok kan huske fra vores barndom eller ungdom. Et smukt og genkendeligt mønster med smag af de gode gamle dage – og te!

Design og farver på Lotus-serien fra Cathrineholm, som denne plakat er lavet med, står Grete Prytz Kittelsen bag. Selve lotusblomstdesignet er dog en anden Cathrineholm-ansats værk, nemlig Arne Clausen (ca. 1962). Historien siger, at Grete mildest talt ikke var begejstret for lotusblomsten, som i hendes optik ødelagde æstetikken, design, form og farver. Men det skulle dog vise sig, at forbrugerne ikke helt delte hendes opfattelse, som blev ekstremt populært. I dag er det fortsat i høj kurs og mange dele af stellet sælges for høje bud.

Denne plakat er en lille hyldest til kombinationen af de flotte former, farver og design-ikoner. Lotus-mønsteret er blevet et ikon og vi elsker det! Og vi elsker te! Så kombinationen var lige til. Og nå ja, så er det gamle Sting-nummer altid en genopfriskning værd.

Hurtig levering 1-3 hverdage.
Fri fragt over 499,-

Du kunne også være interesseret i...