Superhelt i kørestol

Fra 175,00 DKK

Superhelte. Vi elsker dem. Du elsker dem. Dit barn elsker dem. Alle rigtige samfund har deres egen beskytter med en kappe. Denne plakat viser en glad superhelt, som drenge i kørestole virkelig kan forholde sig til. Plakaten er en del af vores “Someone Rare” plakatserie og er tiltænkt de seje drenge, som trods behovet for en kørestol ikke lader sig begrænse af det. Kørestole skaber muligheder – ikke begrænsninger!

Ryd

Navn til plakat *

Denne plakat fås i fire forskellige størrelser – navnet på plakaten tilpasses som på de to herover. Korte og lange navne bliver placeret lidt forskelligt for at skabe det mest harmoniske udtryk. Derfor vil plakatens opsætning variere fra gang til gang. Men det er jo noget af det, der gør dem helt unikke – hver gang!

Plakaten bliver tilpasset med barnets navn. Det farverige og sjove motiv giver en helt særlig stemning på dit barns værelse. Du skal blot angive navnet, som vi skal sætte på plakaten i feltet herover, inden du føjer din størrelse til kurven.

Someone Rare er vores helt unikke plakater til børn med særlige udfordringer og livsvilje. Du vil se, at vi løbende føjer nye plakater til serien, så hold endelig øje med siderne her. Har du et ønske om en særlig opsætning, som andre også kunne have gavn af, sender du os endelig en mail og fortæller os mere om din idé.

Alle byer har brug for en beskytter. Arkham City har Batman, Metropolis har Superman og Hundredemeterskoven har Peter Plys og hans venner. Helte kan se ud på mange forskellige måder. Nogle er store og stærke – andre er små og tykke med et hjerte af guld. Denne plakat er til de seje drenge, som klør på og udviser stort heltemod hver eneste dag. Kørestole er ikke en hindring. De er superheltens trofaste køretøj, som hjælper vores små helte med at komme hurtigt omkring – ligesom Batmobilen!

Vi håber, at vi med denne plakat kan gøre det endnu nemmere for alle i familien “bare” at tilpasse sig og normalisere det unormale en smule.

[info animation_delay=”0″ animate=”” ]

PLACE ORDER BY EMAIL

This poster is not available for download and we do not at the moment ship posters internationally. However, you can purchase the poster as a digital file and put the file on a USB to have it printed at your local print shop.

You can have this file sent to your email, if you place an order by sending us an email with your preferred size + your name and your address. Payment for the file can be done using PayPal. Instructions will follow.

Button Text

[/info]

Detaljer

Farve

Mørkt hår, Lyst hår

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.