Plakat inspireret af den venlige ko fra Minecraft

“MINECRAFT KO” 
Plakat med koen fra Minecraft

Koen er nok det mest venligtsindede dyr blandt de mange skabninger i Minecraft. Den passer sig selv, mens den bevæger sig rundt i landskabet. De kan dog larme en smule. Men ingen farm er komplet uden en ko… og så er den en sjov tilføjelse til væggen på børneværelset – fx sammen med grisen eller fåret.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Minecraft Ko er et totalt uoriginalt navn til en plakat – men lad os ikke hænge i det lige nu. Plakaten her vil garanteret give et smil på læben hos gameren, som har et svagt punkt for Minecraft og de klodsede verdener, man kan skabe der. Plakaten er ikke en officiel udgave af koen, men vi elsker spillet lige så meget som så mange andre og har derfor lavet vores egne Minecraft-inspirerede plakater. Her er der lagt vægt på kombinationerne af flotte farver og de kvadratiske former, så plakaterne er så tro mod originalen som muligt.

Denne plakat er kvadratisk og gør sig godt sammen med de øvrige plakater fra Minecraft-serien her på navneleg.dk – fx Steve, Creeperen eller grisen. Plakaten kan du få i 6 forskellige størrelser.

Yderligere information

Størrelser

20 x 20 cm., 30 x 30 cm., 40 x 40 cm., 50 x 50 cm., 60 x 60 cm., 70 x 70 cm.