Retro plakat med navn, fødselsdato og cola-motiv

“RETRO CAP” 
Navneplakat med cola kapsel

Personlig retroplakat med navn og årstal i flotte farver til både piger og drenge, inspireret af vintage sodavandskapsler som de så ud i 50’erne. Et frisk pust og anderledes bud på en super fed navneplakat, der udstråler at den er lige så moderne som den er oldschool.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Vintage Cola Print

Et sjovt flashback til hvordan sodavandskapsler så ud i gamle dage. Vintage er noget der altid vender tilbage og når man ser på de skinnende detaljer og flotte typografier man brugte dengang, forstår man godt hvorfor den retro-amerikanske stil har det med altid at vende tilbage.

Vi lever i en verden hvor skruelåg og plastflasker næsten har overtaget, men der vil altid være noget helt specielt ved smagen og udseendet af de originale sodavand og kapsler på glasflasker.

Retro Cap-navneplakaten viser en illustration af en gammeldags sodavandskapsel, med plads til barnets navn og fødselsår. Ved at sætte barnets navn ind som sodavandens navn og fødselsåret nedenunder, skaber man sin helt egen unikke navneplakat med god energi til børneværelset, kontoret, eller noget helt tredje. Et kreativt, tidløst design til både børn og voksne.

 

TILPASNING AF PLAKATEN

HUSK: Angiv det ønskede navn og fødselsår i feltet herover, inden du lægger din foretrukne størrelse i kurven. Har vi spørgsmål til din bestilling, kontakter vi dig med det samme.

 

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.