Our home runs on love laughter and cups of strong coffee

“OUR HOME” 
… Runs on Love, Laughter & Cups of Strong Coffee

“Our Home Runs on Love, Laughter, and Cups of Strong Coffee” med Cathrineholm mønster er den helt rigtige plakat til alle kaffeelskere i den slags hjem, som af og til går igennem lidt hårde perioder. Den hjælper med til at holde fokus på det, der virkelig betyder noget: Børnene, familien og hjemmet.

hjerte Vores kunder elsker os rating
sikker betaling 100 % sikker betaling
fri fragt Gratis levering ved køb over 500 kr.

Beskrivelse

Plakaten tager udgangspunkt i det kendte norske Cathrineholm mønster, som mange af os sikkert husker fra vores barndom eller ungdom – enkelte af os er så bare ikke kommet så meget længere på den front. Et smukt og genkendeligt mønster med smag af retro og de gode gamle dage. Ren nostalgi!

Design og farver på Lotus-serien fra Cathrineholm står Grete Prytz Kittelsen bag. Lotusblomstdesignet tilskrives derimod en anden Cathrineholm-ansat, nemlig Arne Clausen (ca. 1962). Historien lyder, at Grete ikke var begejstret for tilføjelsen af lotusblomsten, som i hendes øjne ødelagde æstetikkens renhed i design, form og farver. Ikke desto mindre skulle det vise sig, at kunder generelt ikke delte hendes syn på stellet, som blev vildt populært. I dag er det fortsat i høj kurs og mange dele af stellet sælges for over 2.000 kr. stykket.

Denne plakat er ment som en hyldest til kombinationen af flotte former, farver og design-ikoner. Lotus-mønsteret er blevet et ikon – hvadenten alle kan lide det eller ej. Her elsker vi det! Og vi elsker kaffe! Så kombinationen var en no-brainer. Og mange kunder har bevist, at vi ikke er enige om de præferencer.

 

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.