Mødrehjertet

Fra 99,00 DKK

Mor er der altid, når du falder og slår dig, når du er ked af det, når du er glad og når du har brug for et kæmpe kram. Det er mor, der kæmper for dig og aldrig vil gøre dig ondt. Mor er det første menneske, du har set og sådan et bånd varer ved hele livet. Denne plakat egner sig især til pigeværelset, men kan drengen lide pink, så er den helt perfekt med dens farverige baggrund og simple stil.

Ryd

Beskrivelse

Denne plakat med elefanter er en unik kreation, som du kun finder på navneleg.dk. “Mødre dør aldrig, for de lever i vores hjerter”. Citatet stammer fra Berna på 10 år og rammer lige i hjertet på de fleste. Der er aldrig nogen, der kan erstatte mor – lige meget hvor gamle og modne vi bliver, vil mor altid være noget helt særligt.

BESTILLING

Plakaten med elefanter kan på nuværende tidspunkt ikke tilpasses. Men hvis du har et stærkt ønske om en tilpasset plakat med dette motiv, er du velkommen til at sende os en besked under kontakt og så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.

Tilføj den ønskede størrelse til kurven og gå til kassen. Har du kommentarer til din bestilling, så send os en besked under tjek ud i kommentarfeltet. Beskeden modtager vi sammen med din bestilling, og har vi spørgsmål, kontakter vi dig via mail eller telefon. Bestiller du mere end én plakat, bedes du i kommentarfeltet angive, hvilken plakat de indtastede oplysninger omhandler.

Yderligere information

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.