Very Special Dad

175.00 DKK420.00 DKK

Fars Dag er en mulighed for dig at vise, at du sætter pris på alt det, som far render rundt og gør for alle i huset. Selv når han ser ud til at slappe af i sofaen, er hans sind beskæftiget med at holde alt ved lige. Han vil med garanti sætte pris på denne fine plakat, som kan hænges på kontoret, i køkkenet eller i værkstedet.

Ryd

Hilsen på plakat *

“Any man can be a father. But it takes a very special person to be a dad”. Citatet er fantastisk… det fungerer bare ikke på dansk!

Plakaten til f.eks. Fars dag kan du tilpasse ved at skrive børnenes navne på plakaten som afsendere af det søde budskab. Derudover er det muligt at ændre standardteksten “1.000.000 kisses” til en anden kort sætning, som du selv kan taste ind i feltet hertil herover. Lader du feltet være blank, benytter vi blot standardteksten, som passer til de fleste sammensætninger.

Fars dag er en tradition, som stammer fra USA. Den kom til Danmark i 1935 og blev slået sammen med Grundlovsdag – vel det nærmeste vi kommer en nationaldag herhjemme? Derfor er det meget passende, at vi på denne dag ikke alene fejrer nationen, men også lader en tanke eller to flyve hen til vores fædre, som altid har taget vare på hus, hjem, bil og os.

En fin Fars dag plakat.

Detaljer

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.