Den originale Jumbo

Fra 175,00 DKK

En fødselstavle foreviger mindet om den dag vores barn kom til verden – ned i mindste detalje. Denne personlige børneplakat har en lille tegning af en elefant og fortæller barnets fulde navn, fødselsdag- og tidspunkt, samt længde og vægt ved fødslen. Du vælger helt selv hvilken farve du ønsker baggrunden i, så den passer til både dit barn og børneværelset – og du udfylder selv barnets oplysninger. En helt særlig gaveidé til barnedåb, fødselsdag, navngivningsfest eller lignende.

Ryd

Navn og tekst

Farve *

Hvorfor lige en elefant?

En elefant er et af verdens mest elskede dyr. I flere religioner sættes elefanten ofte i forbindelse med guddommelighed. I Sydøstasien er elefanter et symbol på feminine værdier, tryghed og moderlig kærlighed, mens de i Mellemøsten symboliserer maskulinitet, styrke og stort mod. Udover religionsmæssige sammenhænge er elefanter, på lige fod med løver og ugler, en af de største tilbagevendende trends i pynteganstande til hjemmet, antikviteter, historiske myter og billeder, tegnefilm, børnesange, eventyr, malerier og skulpturer.

Fødselstavlen her er perfekt til at hænge op på børneværelset eller til at give i gave til barnedåb. En unik gave, som ikke findes andre steder. Alle vores fødselsplakater er specialopsatte og passer udelukkende til dit barn. Den klassiske og rene opsætning har du mulighed for at tilpasse med tekst og baggrundsfarve. Du vælger selv, hvilken farve du vil have synstavlen i. Plakat er her vist i vandmelon, lavendel, skov og aqua.

 

TILPASNING AF PLAKATEN

Du skriver blot den tekst, som skal på plakaten i feltet herover (navn, fødselsdag, klokkeslæt, fødselslængde og -vægt). I det andet felt beder vi dig angive den farve, som du ønsker plakaten opsat i. Se de mange mulige farver herunder.

 

FARVESKEMA & TILPASNING AF PLAKATEN:

Skal plakaten have et afdæmpet udtryk? Eller du mere til en rigtig pangfarve?  Du finder de mulige farver og disses navne i skemaet herunder. Der skulle være stor sikkerhed for, at der er en farve, der passer til netop dig. Du skal blot angive den ønskede farve i feltet herover, inden du føjer den ønskede plakatstørrelse til kurven.

Har du en helt særlig farve, du gerne vil have, men som ikke er på skemaet herunder? Så send os farvekoden i stedet (HEX eller RGB).

Farveskema til fødselstavle

Detaljer

Størrelser

20 x 30 cm., 30 x 40 cm., 40 x 50 cm., 50 x 70 cm., 70 x 100 cm.