Skip to main content

Tilpasning af fødselsplakaten

Vores fødselstavle er en af de mest populære plakater på navneleg.dk – og en af de ældste. Plakaten bliver ofte købt som gave til barnedåb og navngivning, hvilket giver rigtig god mening, da det er en unik gave, som ikke ligner noget af det andet på gavebordet.

Fødselstavlen er en af de plakater, hvor det hele kan tilpasses af kunden: Teksten, motiverne og farverne. Alle disse plakater er helt deres egne, når de har været igennem opsætningen – det er også grunden til, at kunden som udgangspunkt altid skal godkende den tilsendte opsætning, inden filen sendes til tryk. Vi skal være sikre på, at det hele er, som kunden ønsker.

Nogle plakater tager længere tid end andre at sætte op. Det afhænger rigtig meget af, hvor meget ønskerne ligner og matcher “skabelonen”. I denne video bruges der en del tid på at finde frem til den helt rigtige opsætning i forhold til den tekst, som kunden har indtastet sammen med sin ordre. Til slut lykkedes det dog ganske fint – også at finde det helt rigtige farveskema i forhold til den nye ejers ønsker.

Navneplakater på navneleg.dk