Skip to main content

Tilpasning af plakaten

Vi har mange plakater, hvor det er muligt at tilpasse forskellige elementer efter egne ønsker. Denne plakat fra vores Someone Rare kategori til fysisk og psykisk handicappede børn kan fås med illustration af dreng eller pige i kørestol og så kan den tilpasses med barnets navn. Se med i videoen herunder, hvor vi har filmet tilpasningen af en kundes ordre fra start til slut (dog er filmens hastighed skruet godt i vejret for ikke at kede jer med for mange detaljer).

Hvad sker der efter opsætning af plakat?

Når plakaten er sat op med navn og eventuelle andre ændringer og tilpasninger, eksporterer vi til et format, som vores trykker kan behandle, hvorefter vi sender filen til dem. Når trykker modtager filen, hiver han den ind i sin storformatprinter og sikrer et rigtig flot kvalitetsprint til kunden.

Herefter pakkes plakaten og sendes afsted til kunden så hurtigt som muligt. Alle tilpassede plakater er unikke og det er vores kunder også. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sørge for det bedste resultat hver gang. Se eventuelt, hvad de skriver om os her.

Someone Rare på navneleg.dk

Gem og del din kurv ×
Din kurv bliver gemt og du får et personligt link. Du eller den person, du sender linket til, vil kunne se kurvens indhold.
Tilbage Gem og del din kurv ×
Din kurv gemmes med produktbilleder og -information, samt priser. Send den til dig selv eller en ven og hent den igen, når det passer dig.
Din e-mail med link blev sendt!